bedenktijd

Bedenktijd

Wanneer wel?
Ja, bij Esteon kun je jezelf beroepen op het herroepingsrecht tot 14 dagen na de aankoop van een membership. Je hoeft daarbij geen reden te geven. Ieder verzoek wordt individueel behandeld. Een verzoek kan geplaatst worden binnen de eerste 14 dagen na de betaling. Daarna kun je geen aanspraak meer maken op het herroepingsrecht. Wel heeft Esteon een 90-dagen-match-garantie. Mocht je binnen 90 dagen geen enkele match hebben ontvangen met een woning en/of kamer dan ontvang je het betaalde bedrag terug.

Hoe?
Je kunt eenvoudig gebruik maken van het herroepingsrecht door binnen 14 dagen een verzoek te sturen naar support[at]esteon.com of via onze support pagina. Wil je het liever per post doen? Je kunt gebruik maken van het formulier hier.

Wanneer doen wij nader onderzoek?
Het is mogelijk dat Esteon binnen 14 dagen een gedeeltelijke zoekdienst heeft geleverd. In dat geval zal er een onderzoek plaatsvinden of de (gedeeltelijke) dienst is geleverd en of wij voldaan hebben aan de gestelde wettelijke eisen. In dat geval zul je een restitutie ontvangen en niet het volledige bedrag. Ieder verzoek behandelen wij individueel. Je ontvangt binnen 5 werkdagen een antwoord op je verzoek.